Blog

Verifica actualizarile pietii

Find out how to get the best price for your property

Find out how to get the best price for your property

More than 90% of the Romanians that are searching for a residence (house, or apartment) choose to look for it online, thus the presentation of your property is very important. Definitely, you would like to sell your property at the best price, so you will have to pay special attention to this aspect.

În peste 60% din cazuri cumpărătorii sunt pregătiți să plătească mai mult dacă nu remarcă probleme care ar fi putut fi remediate cu cheltuieli minime.
Iată în continuare câteva sfaturi pentru pregătirea locuinței tale:

1.    Este foarte important ca încăperile să fie ordonate. Nu lăsa obiecte împrăștiate, fii sigur ca toate suprafețele să fie fără praf.
2.    Nu folosi prea multă mobilă, excesul de mobilă va face camerele să pară mai mici și înghesuite.
3.    Dacă deții o cameră pe care o folosești ca depozit, amenajeaz-o puțin pentru ai oferi un aspect primitor. Organizează lucrurile, un covor, un fotoliu, o măsuță și o lampă pot adăuga un efect confortabil încăperii.
4.    Este recomandat să zugrăvești. Folosește culori neutre pentru sufragerie de la crem pal, la culoarea mierii sau culori fine de albastru-verzui. Evită culori stridente, pentru a primi mai multe oferte alege culori neutre pentru spațiile mai mari. Dacă dorești ca o încăpere să pară mai mare, zugrăvește pereții de aceeași culoare ca și draperiile. Acesta va oferi un aspect neîntrerupt și sofisticat.
5.    Asigură iluminarea potrivită a încăperilor. O locuință bine luminată arată caldă și primitoare. Țintește spre 100 watts pentru fiecare 50 metri pătrați.

Curatenia-organizata
6.    Starea bucătăriei este foarte importantă, înlocuiește blatul dacă este zgâriat sau tăiat. Dacă mobila are patina timpului, este recomandată recondiționarea ei, mai ales dacă este construită din lemn. Recondiționarea poate presupune doar o lăcuire și repararea eventualelor probleme de funcționalitate. Înlocuirea mânerelor de la sertare și dulapuri ar fi, de asemenea, o îmbunătățire de efect.
7.    Alte încăperi cheie în evaluarea locuinței tale sunt băile. O actualizare a podelei și pereților băilor este o investiție care își va arăta, cu siguranță, rentabilitatea în momentul vânzării. Decorează-le cu prosoape, coșulețe sau lumânări pentru a oferi un aspect plăcut.

8.    Proiectele neterminate pot speria potențialii cumpărători. Lipsa unor bucăți de parchet, sau diverse crăpături sunt steaguri roșii, costul reparării lor te vor costa mai puțin decât cererea cumpărătorilor de a deduce din prețul cerut.
9.    Evidența animalelor de companie poate fi o poticnire pentru mulți cumpărători, așadar, încearcă să nu dai la iveală prezența lor.
10.    Folosește accesorii plăcute ochiului și aranjează-le corespunzător.  Numerele impare sunt preferate, în special trei. Mai degrabă decât alinierea lor, imaginează-ți un triunghi la vârful căruia să pui accesoriile. Pentru un efect maxim grupează accesoriile pe baza unui element comun, fie el culoarea, textura, forma sau alt element asemănător.

2444801_Kiawa25513

 

Cumpărătorii din Târgu Mureș preferă de cele mai multe ori, ca apartamentele să fie într-o stare bună, la prețul real, fără să necesite investiții majore.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>